Nyheter – augusti 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – februari 2022
Nyheter – augusti 2021
Nyheter – februari 2021
Nyheter – oktober 2020
Nyheter – september 2020
Nyheter – augusti 2020
Nyheter – februari 2020
Nyheter – december 2019
Nyheter – mars 2019
Nyheter – november 2018
Nyheter – juli 2018
Nyheter – maj 2018
Nyheter – januari 2018
Nyheter – oktober 2017
Nyheter – september 2017
Nyheter – januari 2017
Nyheter – december 2016
Nyheter – augusti 2016

Vårens arbetsdag blir en arbetshelg!

Publicerad torsdag 2 apr 2020, 21:30

NYHETERFör att minska risken för smittspridning kommer vårens arbetsdag ske utan samlingar och utan förtäring.

För att minimera risken för smittspridning kommer vårens arbetsdag att ersättas med en "arbetshelg". Vårt vanliga sätt att utföra arbetsdagen under några timmar på lördagen är tyvärr inte lämpligt under rådande omständigheter då det leder till ganska täta kontakter mellan ett stort antal av våra medlemmar. Våra områden behöver dock fortfarande göras fina inför våren och den kommande sommaren.

Styrelsen har därför beslutat att vi genomför arbetsdagen utspritt över hela helgen och under eget ansvar. Det är därmed upp till alla medlemmar att dra sitt strå till stacken och hjälpa till med de arbetsuppgifter vi normalt utför under vårens arbetsdag. Containers för trädgårdsavfall kommer finnas utplacerade som vanligt vid vändplan Romansvägen och Harmonivägen. Utrustning och material kommer distribueras till områdesrepresentanter. Nyckel till förråden finns hos områdesrepresentanter.
Är ni osäkra på vilka arbeten som skall utföras så tag kontakt med er områdesrepresentant.

Det är givetvis viktigt att alla följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minska risken för smittspridning. Undvik att arbeta tätt tillsammans och undvik trängsel vid exemeplvis container och förråd. Deltagande är givetvis frivilligt, men tänk på att allt arbete vi själva utför i vår samfällighet spar pengar åt oss alla.

Det är givetvis mycket tråkigt att inte kunna genomföra vårens arbetsdag som vanligt, men givet omständigheterna är denna kompromiss förhoppningsvis godtagbar.
Till hösten är ordningen förhoppningsvis återställd och vi kan hålla arbetsdag som vanligt!

I korthet:

  • Arbetsdagen ersätts med en arbetshelg för att minimera risken för smittspridning.
  • Alla skall följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minimera risken för smittspridning. Undvik trängsel vid exempelvis containers och förråd.
  • Containers för trädgårdsavfall kommer finnas uppställda som vanligt (vändplan Romansvägen och Harmonivägen).
    OBS! Endast trädgårdsavfall - samfälligheten får betala dryga extra avgifter om detta ej följs (eget avfall slänger ni avgiftsfritt på återvinningsstationen).
  • Tyvärr blir det ingen gemensam korvgrillning eller annan förtäring.
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.