Grannsamverkan

Grannstöd är en brotts- och skadeförebyggande verksamhet som bygger på att frivilliga deltagare, under ledning av den lokala polisen. Verksamheten bedrivs både genom fotpatrullering och med hjälp av bil. mer info ->

Månadsbrev från Polisen i Huddinge angående Grannsamverkan hittar ni här ->

Följ gärna Huddingepolisen på Facebook

Nu tar vi nästa steg för att förebygga brott och öka tryggheten i vårt område!

Det är vi som bor här i området som bäst förebygger inbrott och ökar tryggheten i vårt område. Redan idag bedriver vi Grannsamverkan, vilket är den absolut bästa metoden för att förebygga brott och öka tryggheten.

Nu tar vi nästa steg!
För att göra vår Grannsamverkan än mer effektiv och så enkel att alla kan vara med har vi nu skapat gruppen ”Romansen” i det kostnadsfria digitala SSF Grannsamverkan. Vid sidan av att det blir mycket enklare och mer effektivt att Grannsamverka med SSF Grannsamverkan, har vi möjlighet att sätta upp skyltar som visar på ”Digital Grannsamverkan” under våra Grannsamverkansskyltar.

Vad ska vi göra i SSF Grannsamverkan:
I SSF Grannsamverkan informerar vi varandra och samverkar i realtid direkt på kartan över vårt område. Det gör att vi kan

för allas engagemang! Nu gör vi vårt område ännu tryggare!

Gör så här - om du har iPhone eller Android telefon

  1. Ladda ner SSF Gransamverkan i App Store eller i Google Play
  2. Registrera dig.
  3. Ansök om medlemskap i gruppen ”Romansen”
  4. Grannsamverka genom SSF Grannsamverkan genom att ta del av information, informera, dela iakttagelser, händelser och larm, och samverka.
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.